17019
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17019,bridge-core-2.8.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-27.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Welkom!

Welkom op onze site!

Wij van Huisartsenpraktijk Van Schaik zijn professioneel, betrokken en laagdrempelig.

 

Op deze website kunt u informatie vinden over onze praktijk zoals belangrijke telefoonnummers, openingstijden en adresgegevens.

  • Vanaf 3-2 2022 bieden wij u de mogelijkheid om met de Medicoo app direct uw gezondheidsvraag te stellen via de chat. U krijgt dan gemakkelijk en snel een persoonlijk advies van een medisch team.

Bereikbaarheid

Papegaaienburg
4386 DA Vlissingen
0118-464633
Google maps

Spoed
Overdag op werkdagen: 0118-476176 (keuze 1)
of 0118-464633 (keuze 1)
Avond/weekend: (vanaf 17:00) 0900-1985
Reguliere openingstijden
De praktijk is momenteel gesloten.
maandag 08:00 – 17:00
dinsdag 08:00 – 17:00
woensdag 08:00 – 17:00
donderdag 08:00 – 17:00
vrijdag 08:00 – 17:00

Herhaalrecept

1. Bevat uw medicatiedoosje een herhaalnummer op het etiket? Vraag dan online herhaling aan.

 

2. Geen herhaalnummer? Bel dan onze receptenlijn 0118-468768 en spreek uw aanvraag in.

Online Afspraak

U kunt een afspraak inplannen voor de volgende dag. Ziet u geen opties dan zijn de plekken van die dag al ingevuld. Let erop dat uw vraag wel thuishoort op het spreekuur van de huisarts. Bij twijfel of een afspraak bij de assistente neemt u telefonisch contact met ons op.

Rijbewijskeuring

Bij ons kunt u terecht voor een rijbewijskeuring van het CBR. Dit geldt voor keuringen van personenauto’s en niet voor beroepsverkeer.  Deze laatste dienen te worden uitgevoerd door een bedrijfsarts. Maak een afspraak bij onze assitente.

Stel uw gezondheidsvraag vanaf nu direct via de chat!

Geen afspraak meer nodig met Medicoo.

 

Een vervelend hoestje, een plekje op uw huid dat u niet vertrouwt of zit u al een tijdje niet zo lekker in uw vel.

 

Vanaf 3-2 2022 bieden wij u de mogelijkheid om met de Medicoo app direct uw gezondheidsvraag te stellen via de chat. U krijgt dan gemakkelijk en snel een persoonlijk advies van een medisch team, waar wij als praktijk mee samenwerken. Dit is voor eenvoudige vragen of klachten over uw gezondheid waarvoor u niet per se naar de praktijk hoeft te komen. U kunt eventueel ook een foto van de klacht meesturen in de chat zodat deze beoordeeld kan worden.

 

Mocht het nodig zijn, dan wordt er een beeldbelconsult met een huisarts ingepland. Of u wordt alsnog doorverwezen naar onze praktijk voor een fysieke afspraak.

 

NB: Dit is NIET geschikt voor SPOED, het opvragen van uitslagen of aanvragen van recepten.

Download de Medicoo app, registreer u en u kunt direct uw vraag stellen. Overdag, ‘s avonds en in het weekend.

Triage

Wanneer u met de praktijk belt, volgt eerst een vraaggesprek met de praktijkassistente. Zeker nu dat er een steeds grotere vraag om zorg komt, kunnen wij met uw hulp de beschikbare tijd efficiënter indelen. Hiermee voorkomen wij onnodige overbelasting van de huisarts, en zorgen wij als team ervoor dat u juist en snel geholpen wordt.

Dit vraaggesprek heet “triage” en is bedoeld om zicht te krijgen op uw vraag en de medische urgentie daarvan. Hierdoor kunt u sneller worden geholpen en komt er meer tijd voor de huisarts vrij om zich in complexe zaken te verdiepen, en tijdens een afspraak voldoende tijd voor u te nemen. Het kan ook voorkomen dat, afhankelijk van de medische vraag, u niet bij de huisarts wordt ingepland maar bij de praktijkondersteuner of praktijkassistente.

Praktijk: 0118-464633