MijnDokterApp
16634
page-template-default,page,page-id-16634,bridge-core-2.3.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-22.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

MijnDokterApp

Altijd en overal

Hoe zou u het vinden om altijd en eenvoudig uw vraag aan uw huisarts te kunnen stellen? 24 uur per dag 7 dagen per week?
Overvolle spreekuren, lange wachttijden en dan 5 minuten om je verhaal te vertellen, dat is hoe de meeste mensen een bezoek aan hun huisarts ervaren.

Lees meer

Het probleem is dat de meeste huisartsen en hun praktijken echt erg druk zijn. Volgens een onderzoek over 2009-2011 werkt een gemiddelde huisarts ongeveer 53 uur per week. Dat zijn veel uren en een flink aantal van deze uren worden ook nog eens buiten de “normale” werktijden verricht. Geen wonder dat er een tekort aan huisartsen is en steeds minder artsen voor deze specialisatie kiezen.

Wanneer het u uitkomt

MijnDokter is een nieuwe medische app voor smartphones wat de communicatie van patiënten met hun huisarts eindelijk in de 21e eeuw brengt. Met MijnDokter App kunt u nu 24 per dag 7 dagen per week uw niet spoedeisende vragen aan uw huisarts stellen.

Geen lange wachttijden meer aan de telefoon of in de wachtkamer. Gewoon wanneer het u uitkomt, 24 uur per dag 7 dagen per week, MijnDokter App opstarten en uw vraag stellen.

Lees meer

De meeste huisartspraktijken zullen dan binnen 48 uur uw vraag beantwoorden en, indien nodig, u uitnodigen voor een afspraak met de huisarts.
Bijna alle huisartsenpraktijken werken ongeveer volgens hetzelfde systeem: een beperkt aantal uren waarin gebeld kan worden en een inloop spreekuur waar persoonlijk met de huisarts gesproken kan worden.Deze manier van werken heeft 2 grote nadelen:

  1. Door het aantal uren te beperken waarop contact kan worden opgenomen wordt een kunstmatige schaarste gecreëerd, want slechts in die uren is de huisartspraktijk voor niet-spoedeisende vragen bereikbaar. Het gevolg? Een groot aantal vragen in een zeer beperkte tijd met als gevolg lange wachttijden.
  2. Veel mensen ervaren dit als een drempel om contact met hun huisarts op te nemen. Men ziet op tegen de lange wachttijd of de moeilijke telefonische bereikbaarheid. Dit kan echter er toe leiden dat serieuze klachten niet op tijd worden gemeld en dus ook niet in een vroeg stadium behandeld kunnen worden.

MijnDokter App lost dit probleem op zonder dat de huisarts zijn manier van werk ingrijpend hoeft te veranderen en, nog belangrijker, zonder dat het de kwaliteit van de dienstverlening nadelig beïnvloed.

Sterker nog! Door de mogelijkheid om foto’s van uw aandoening op te sturen, zal uw huisarts uw klacht sneller en beter kunnen beoordelen!

Gratis

MijnDokter is GRATIS voor alle patiënten van een aangesloten huisarts. Het enige wat u nodig heeft is een smartphone.

Snel contact

Nooit meer zoeken naar het juiste telefoonnummer van uw huisarts bijvoorbeeld. Met MijnDokter App heeft u altijd de juiste telefoonnummers van de praktijk bij de hand. Wilt u gewoon met de praktijk praten of een herhalingsrecept telefonisch aanvragen? Het juiste telefoonnummer is daar en natuurlijk ook het nummer voor spoedgevallen.

Met MijnDokter beschikt u ook over alle informatie van uw huisartsenpraktijk.

Lees meer

Niet alleen met de juiste telefoonnummers, maar ook het volledige adres, de diensttijden en informatie over de praktijkmedewerkers. Eventueel treft u hier ook de naam en gegevens van de plaatsvervangende huisarts aan. Bijzonder handig als u buiten de dienstijden een huisarts wilt raadplegen.Met MijnDokter kunt u ook een herhalingsrecept aanvragen. Gewoon door een foto te sturen van het etiket.

Direct gebruiken

Zoals gezegd: het enige wat u nodig heeft is een smartphone. De app kunt u gratis downloaden. Natuurlijk dient uw huisarts zich officieel bij ons aan te sluiten.
Wilt u weten of uw huisarts al gebruikmaakt van MijnDokter? Dan kunt u dit rechtstreeks aan hem vragen of ons even een email sturen. Mocht uw huisarts nog niet deelnemen dan zullen wij u ook informeren zodra uw huisarts besluit deel te nemen.
Om de app te testen kunt u ook het demo-account gebruiken:

Gebruiker: patient2@media58.nl
Wachtwoord: test

Huisartsenpraktijk Van Schaik
Papegaaienburg
4386 DA Vlissingen
0118-464633
Google maps
Spoed
Overdag op werkdagen: 0118-476176 (keuze 1)
of 0118-464633 (keuze 1)
Avond/weekend: (vanaf 18:00) 0900-1985
Reguliere openingstijden
De praktijk is momenteel gesloten.
maandag 08:00 - 17:00
dinsdag 08:00 - 17:00
woensdag 08:00 - 17:00
donderdag 08:00 - 17:00
vrijdag 08:00 - 17:00
Adres
Huisartsenpraktijk van Schaik
Papegaaienburg 50
4386 DA Vlissingen